Collecting moments

Vrolijk en spontaan, dat is Flora Castle. Een compleet nieuw merk van ons bedrijf Clip. Vanaf het voorjaar 2018 liggen de borden en koppen met geaquarelleerde bloemen en mini printjes in de winkels.

Het idee achter Flora Castle is een veldboeket. Iedereen kan zijn eigen boeket samenstellen met een eigen stijl en sfeer.

Our brand new story

Wij geloven in momenten. Een zonsopgang, een knuffel, de geur van een roos, aan tafel met familie, of een heerlijke kop thee op jouw favoriete bank. Er schuilt schoonheid in elk moment, hoe klein ook. Een leven lang mooie momenten verzamelen is als een veldboeket. Met elk moment dat je toevoegt groeit het boeket en wordt het nog mooier.

Wij geloven in kwaliteit. Vakmanschap, duurzaamheid en de schoonheid van een goed ontworpen product. We houden er van om producten te maken die een leven lang meegaan. Die het leven kleur geven, mooie momenten nog mooier maken. Producten die het waard zijn om te verzamelen.

Dit inspireerde ons om een volledig nieuw merk te bouwen. Een merk dat perfect weergeeft waar wij in geloven. Met Flora Castle brengen wij een prachtige collectie servies en keukentextiel. Met iconische designs en een kwaliteit die een leven lang meegaat. Een eindeloze mix van artikelen en designs die perfect met elkaar te combineren zijn. Om zo een collectie samen te stellen die helemaal bij jou past, jouw leven, jouw momenten.

Collecting moments

De producten van Flora Castle zijn te vinden op de webshop of bij een van onze verkooppunten, klik hieronder op een product om naar de Flora Castle webshop te gaan.

Bezoek de website van Flora Castle

Dinner Plate Gwen

€21,95

Bowl Sophia

€14,95

Coffee Cup 250ml Mia

€14,95

Tea Pot 1400ml Olivia

€44,95

Volg Flora Castle op Instagram

Dealer worden?

Interesse in Flora Castle en wilt u meer weten? Neem contact met ons op via het dealer worden formulier.

Vind het formulier hier.