Wij geloven in momenten. Een zonsopgang, een knuffel, de geur van een roos, aan tafel met familie, of een heerlijke kop thee op jouw favoriete bank. Er schuilt schoonheid in elk moment, hoe klein ook. Een leven lang mooie momenten verzamelen is als een veldboeket. Met elk moment dat je toevoegt groeit het boeket en wordt het nog mooier.

Vrolijk en spontaan, dat is Flora Castle. Een compleet nieuw merk van ons bedrijf Clip. Vanaf het voorjaar 2018 liggen de borden en koppen met geaquarelleerde bloemen en mini printjes in de winkels.

Het idee achter Flora Castle is een veldboeket. Iedereen kan zijn eigen boeket samenstellen met een eigen stijl en sfeer.

‘collecting moments’

Eerlijke en duurzame producten

Wij geloven in kwaliteit. Vakmanschap, duurzaamheid en de schoonheid van een goed ontworpen product. We houden er van om producten te maken die een leven lang meegaan. Die het leven kleur geven, mooie momenten nog mooier maken. Producten die het waard zijn om te verzamelen.

Aanmelden verkooppunt

Collectie

Servies

You belong among the wild flowers

Bekijk collectie

Textiel

“From clay to cup”

#FloraCastle

Instagram did not return a 200.

Verkooppunt worden?

Verkooppunt worden van Flora Castle? Voer onderstaand formulier in en één van onze accountmanagers neemt zo snel mogelijk contact met jou op.


Interesse in één van onze merken?