Bunzlau Castle staat synoniem voor thuis zijn, met vrienden, familie, met je gezin. Gewone en speciale momenten worden gevierd met je eigen Bunzlau Castle collectie, die je in de loop van jaren verzameld hebt, helemaal naar je eigen smaak.

Wij geloven dat iedereen een thuis verdient. Bunzlau Castle wil dat gevoel van thuis creëren waar iedereen blij van wordt en jaren later nog steeds plezier aan beleeft. Wist u dat naast het servies er ook een brede collectie sprankelende kristallen glazen, keukentextiel, bestek, voorraadpotten, servetten, dienbladen, warme plaids en zelfs beddengoed bestaat? Alle items zijn op een verrassende manier met elkaar te combineren. Wij moedigen iedereen aan om hun eigen stijl te ontdekken en op die manier van een huis een warm thuis te maken.
‘because this is home!’

Aanmelden verkooppunt

Eerlijke en duurzame producten

Naast onze keramiek collectie ontwerpen en produceren we ook textiel, kristal, glaswerk, kaarsen en bestek. Dit doen we met partners uit onder andere Portugal en Italië, veelal familiebedrijven, gedreven om met veel zorg producten te maken van de hoogste kwaliteit. Niet alleen met zorg voor het product, maar ook met zorg voor hun medewerkers.

De keuze om in Europa te produceren is niet altijd een makkelijke keuze geweest, maar deze is wel heel bewust gemaakt. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Hierdoor maken wij gebruik van eeuwenoude ambachten zoals Portugees textiel, Pools kristal en prachtige plaids en bestek uit Italië. Alle werknemers voldoen aan Europese richtlijnen, ontvangen een goed salaris en werken onder goede werkomstandigheden.

Aanmelden verkooppunt

Authentiek productproces

Sinds de start van Bunzlau Castle heeft keramiek altijd een belangrijke rol gespeeld. Samen met onze partner Ceramika Artystyczna Bolesławiec ontwikkelen we servies van de hoogste kwaliteit. Zij hebben al meer dan 200 jaar ervaring in het ontwerp en de productie van de hoogste kwaliteit keramiek. Alle grondstoffen die nodig zijn voor de productie komen uit de omgeving. Er worden wel zeven verschillende kleisoorten gebruikt en de verf is gemaakt op basis van natuurlijke materialen. Het servies is tijdloos, oersterk en geschikt voor gebruik in de vaatwasser, magnetron en de oven.

Aanmelden verkooppunt

Clip BV is de exclusieve distributeur van Ceramika Artystyczna Bolesławiec in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Al meer dan 25 jaar werken we nauw samen aan mooie producten.

Verkooppunt worden?

Wil je verkooppunt worden van Bunzlau Castle? Voer onderstaand formulier in en één van onze accountmanagers neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Wij zijn trots op onze merken

Verkooppunt worden van één van onze merken?