‘ Because this is home’

Bunzlau Castle staat synoniem voor thuis zijn, met vrienden, familie, met je gezin. Gewone en speciale momenten worden gevierd met je eigen Bunzlau Castle collectie, die je in de loop van jaren verzameld hebt, helemaal naar je eigen smaak.

Inspireren

Wij geloven dat iedereen een thuis verdient. Bunzlau Castle wil dat gevoel van thuis creëren waar iedereen blij van wordt en jaren later nog steeds plezier aan beleeft. Wist u dat naast het servies er ook een brede collectie sprankelende kristallen glazen, keukentextiel, bestek, voorraadpotten, servetten, dienbladen, warme plaids en zelfs beddengoed bestaat? Alle items zijn op een verrassende manier met elkaar te combineren. Wij moedigen iedereen aan om hun eigen stijl te ontdekken en op die manier van een huis een warm thuis te maken. ‘because this is home!’

Eerlijke en duurzame producten

Naast onze keramiek collectie ontwerpen en produceren we ook textiel, kristal, glaswerk, kaarsen en bestek. Dit doen we met partners uit onder andere Portugal en Italië, veelal familiebedrijven, gedreven om met veel zorg producten te maken van de hoogste kwaliteit. Niet alleen met zorg voor het product, maar ook met zorg voor hun medewerkers.

De keuze om in Europa te produceren is niet altijd een makkelijke keuze geweest maar wel altijd heel bewust. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Hierdoor maken wij gebruik van eeuwenoude ambachten zoals Portugees textiel, Pools kristal en prachtige plaids en bestek uit Italië. Alle werknemers voldoen aan Europese richtlijnen, ontvangen een goed salaris en werken onder goede werkomstandigheden.

Authentiek productieproces

Sinds de start van Bunzlau Castle heeft keramiek altijd een belangrijke rol gespeeld. Samen met onze partner Ceramika Artystyczna Bolesławiec ontwikkelen we servies van de hoogste kwaliteit. Zij hebben al meer dan 200 jaar ervaring in het ontwerp en de productie van de hoogste kwaliteit keramiek. Alle grondstoffen die nodig zijn voor de productie komen uit de omgeving. Er worden wel zeven verschillende kleisoorten gebruikt en de verf is gemaakt op basis van natuurlijke materialen. Het servies is tijdloos, oersterk en geschikt voor gebruik in de vaatwasser, magnetron en de oven.

Exclusieve distributeur

Clip BV is de exclusieve distributeur van Ceramika Artystyczna Bolesławiec in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Al meer dan 25 jaar werken we nauw samen aan mooie producten.

Because this is home

Servies
Dekbedovertrekken
Bestek
Keuken linnen & Textiel

Bezoek de website van Bunzlau Castle

Volg Bunzlau Castle op Instagram

Dealer worden

Interesse in Bunzlau Castle en wilt u meer weten? Neem contact met ons op via het dealer worden formulier.

Vindt het formulier hier.