Bunzlau Castle producten geven het warme en vertrouwd gevoel waar je ook bent. Thuis, op kantoor of samen in het restaurant. Onze tijdloze producten zoals keramiek, textiel en glas zijn van hoge kwaliteit, gemaakt binnen europa zorgen voor een bijzondere beleving.

Bunzlau Castle draagt bij aan het stukje waardering, warmte wat je wil bieden aan je familie, vrienden, gast aan tafel thuis of in het restaurant. Een goede kop koffie , een mooi gerecht, samen genieten van een mooi glas wijn.

Door het gebruiken van Bunzlau Castle producten op tafel, en in huis breng je het warme thuisgevoel bij jezelf en bij een ander.

‘because this is home!’

Eerlijke en duurzame producten

Sinds de start van Bunzlau Castle in 1984 heeft keramiek altijd een belangrijke rol gespeeld.
Al vanaf de eerste dag worden onze producten vervaardigd binnen Europa en proberen we mensen het gevoel van thuis te geven. Bunzlau Castle is te herkennen aan de blauwe bloemen decors met de terugkerende blauwe rand. Alle decors zijn te combineren waardoor ieder z’n eigen stijl creëert in huis en op tafel.

Neem contact op Bekijk assortiment

Bunzlau Castle geeft je gasten het ‘thuisgevoel’

Onze Bunzlau Castle producten zijn veelal vervaardigd van keramiek.
Ons aanbod is zeer breed van bestek, borden, glazen, servies tot plaids en beddengoed. Door onze hoge kwaliteit zijn onze diverse producten toepasbaar in de horeca.

Geef jij je gasten het thuisgevoel in jouw bed & breakfast, restaurant of hotel bekijk onze mogelijkheden.

Laat je inspireren

Authentiek productproces

Met onze partner Ceramika Artystyczna Bolesławiec ontwikkelen we servies van de hoogste kwaliteit. Bunzlau Castle servies is oersterk en geschikt voor gebruik in de vaatwasser, magnetron en geschikt van ontbijt tot diner voor thuis tot in het restaurant.

Neem contact op

Clip BV is de exclusieve distributeur van Ceramika Artystyczna Bolesławiec in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Al meer dan 25 jaar werken we nauw samen aan mooie producten.

#BunzlauCastle

Instagram did not return a 200.

Verkooppunt worden?

Wil je verkooppunt worden van Bunzlau Castle? Voer onderstaand formulier in en één van onze accountmanagers neemt zo snel mogelijk contact met jou op.


Interesse in één van onze merken?